Njihuni me vajzën e re që po mban traditën e gjysheve shqiptare gjallë (Video)


Njihuni me vajzën e re që po mban traditën e gjysheve shqiptare.

Pasioni i saj me i madh është puna me grep dhe nuk ka asnjë dite kur ajo nuk thur diçka origjinale nga mendja e saj.

Çanta, aksesore, apo mbulesa mobiljesh te ndryshme nga ngjyrat e modelet e shumta, Eli ka zbukuruar te gjithe shtepine e saj.