Nuk besoj qe e keni ditur, Kjo ishte gruaja e parë e Sabri Fejzullahut (FOTO)


Sabri Fejzullahu është ndër këngëtaret me të njohur në trojet shqiptare. Gruaja e dytë e Sabriut, Nera, është zonjë e nderuar dhe gjithashtu e njohur për publikun, ndërkohë që pak kush di diçka rreth gruas së parë. Kush ishte, si dukej…? mé póshté mund ta shíhní fótón nga gruaja e tij.

RTK” në një emision nga arkivi, ka shfaqur disa xhirime të vjetra ku Fejzullahu shihet teksa i këndon një femre, e cila, sipas Kosovares, ishte gruaja e tij e parë.