Nuk besoj që e njihni, Kjo është gruaja e deputetit Armend Muja, duket si një zonjë e vërtetë! (FOTO)

Armend Muja është njëri ndër deputetët më të votuar të Lëvizjes Vetëvendosje, në zgjedhjet e 14 shkurtit.

Një yll e bukur! Kjo është gruaja e politikanit shqiptar që sfidon modelet më të njohura botërore.

Muja është i martuar dhe është baba i dy fëmijëve. Është bashkëshortja e tij, Arjeta ajo e cila dikur si modele vendosej në ballinat e revistave kosovare.

Arjeta gëzon një bukuri natyrale, për të cilën edhe është vlerësuar nga kritikët e modës.