Nuk besoj që e njihni, Kjo është gruaja Shqiptare e ish ambasadorit O’Connell


Ai është i martuar me një kosovare por edhe pse ka vite që shërbyer në Kosovë si Ambasador i Britanisë së Madhe, Ruairi O’Connell nuk është parë në publik me bashkëshorten e tij shqiptare.

Ambasadori O’Connell dhe bashkëshortja e tij Elida Ramadani- O’Connell, në Ditën Ndërkombëtare për Persona të Pagjetur, vendosën lule sot pranë ‘Përmendores dedikuar personave të pagjetur’ në Prishtinë, transmeton Magazina.al
Ambasadori O’Connell dhe Elida kanë tre fëmijë, dy vajza dhe një djalë.