Nuk besoj që e njihni? Ky është dhëndrri i Shkurte Fejzes! (FOTO)


Këngëtarja Shkurte Fejza është bërë tre herë vjehërr. Këngëgarja ka tri vajza dhe dy prej tyre janë të martuara. Gjithashtu, i biri i vetëm i këngëtares prej vitesh është i fejuar, shkruan “Kosovarja”. Teksa Gresa e mbanë larg vëmen djes së publíkut të shoqin, të njejtën gjë nuk e bënë motra e saj Besiana mé póshté mund ta shíhní fótón nga dhendrri shkurtes.

Besiana, që gjithashtu është këngëtare, ka dy vite që është martuar dhe shpesh shfa qet nën shoqërinë e të shoqit. Çíftí po kalojnë çaste të bukura nën shoqërinë e njëri tjetrit.