Nuk do ta besoni as ju se çfarë bën Mihrije Braha për të qëndruar më e re

Mihrije Braha ka lindur më 15 Nentor 1967 në Mitrovicë. Që në vegjëli është marrë me muzikë.

Muzika është shoqëruesja më e denjë e saj. Këngëtarja Mihrije Braha përherë është komentuar për tiparet e bukura e viteve të fundit u bë tejet e përfolur për rininë dhe freskinë që e gëzon.

U tha se ka operacione plastike, por vetë këngëtarja e mohoj kategorikisht këtë gjë. Mihrija thotë se përdor kremëra dhe tretmane të ndryshme për lëkurë, si masazhe profesionale të lëkurës, etj.

Ajo shton se janë edhe gjenet, pasi edhe nëna e saj duket shumë më e re se ç;është në të vërtet.