Nuk do ta besoni, ja çka ju qet Sandwichave Kryeministri Hoti

Kryeministri Hoti

Një deklaratë e zëvendëskryeministrit, Driton Sylejmani ka bërë bujë në gjitha mediat.

Ai tha se kryeministri, Avdullah Hoti e merr bukën me vete nga shtëpia. Në një intervistë, gruaja e kryeministrit Hoti, ka treguar se me çka i hanë senvdiqat..

“Po është e vërtet që ai hanë sendviqa. Atij i pëlqejn ata që janë me sallam dhe ju qet kechap edhe majonez.

“THUMB” është seksion i lajmeve satirike të Gazeta Kosoves, lajmet e paraqitura këtu nuk korespondojnë me të vërtetën. Çdo përngjasim është i qëllimshëm për arsye përqeshjeje të fenomeneve të mbrapshta