Nuk do ta besoni, Kjo është shifra marramendëse e shitjes të këtij kali (Video)

Është një kalë race i konsideruar si “hamshori i shekullit”.

Kali me emrin “Galileo” u vu në qendër të vëmendjes pas një ankandi në Arqana. Shifrat për të ishin nga më marramendëset, përfundimisht ai u shit për 9.5 milionë dollar.

Në garën e shitjes të zhvilluar në Francë morën pjesë rreth 81 kuaj dhe pjesa më e madhe e tyre u shitën. Ofertuesit ishin nga Amerika e deri në Australi.

Kali në fjalë konsiderohet si më i shpejti në gara për kuaj dhe ishte i pari në kampionatin e zhvilluar së fundi në Qipro.