Nuk do ta besoni kush është kjo vajzë pasi të shikoni fotot!

Kjo Vajze

Me siguri që të gjithëve ju kujtohet djali i cili bëri mijëra ope racione për t’u dukur si kukulla Ken… Ky post bën fjalë për Rodrigo Alves, personin e fiksuar me kukullën mashkull të firmës B arbie, i cili bëri ope racione disa herë në çdo pjesë të trupit që t’i ngjasonte sa më shumë.

Por diçka e pabesueshme ka ndodhur me t ransformimin e “Ken-it njerëzor”! Ai papritmas ka vendosur të kthehet në grua duke bra ktisur “Ken-in” dhe duke u shndërruar në “Barbie”. E përditshmja britanike The Mirror raporton se atij iu deshën 75 op eracione plastike të tjera që të dukej si Ba rbie. Rodrigo nuk ka ndërruar vetëm gj ini por edhe emër, sot njihet si Jessica Alves.