Nuk do ta besoni sa kanë diferencë në moshë Daut Haradinaj dhe gruaja e tij


Çifti ka një djalë dhe një vajzë Daut Haradinaj dhe bashkëshortja e tij, Lola Muçaj-Haradinaj janë ndër çiftet, për të cilët shkruhet shumë në mediat rozë.

Si deputeti, ashtu edhe gruaja e tij, Lola janë mjaft të dashur për publikun, andaj edhe kanë ndjekës të shumtë në rrjete sociale, në të cilat publikojnë imazhe të ndryshme nga përditshmëria.

Deputeti në rrjete sociale, kryesisht në facebook më shumë publikon imazhe nga takimet e ndryshme që lidhen me politikën.

Ndërsa, moderatorja publikon për fansat e saj, si në instagram ashtu edhe në facebook kryesisht foto nga jeta private.

Fotografitë me bashkëshortin dhe fëmijët janë të shpeshta në postimet e Lolës, e cila është nënë e dy fëmijëve që ka me deputetin Haradinaj.

Dashurinë e tyre me martesë, Lola dhe Dauti e kanë kurorëzuar qe 12 vjet, më saktë në vitin 2006.

Dauti është lindur në vitin 1978 dhe tani ka 40 vjet, ndërsa bashkëshortja e tij është e lindur në vitin 1987 dhe ka 31 vjet.

Pra, bazuar në vitin e lindjes, Dauti dhe Lola kanë diferencë në moshë 9 vjet.

Nga martesa 12 vjeçare, çifti Haradinaj kanë djalin, Davidin dhe vajzën, Trojën.

Dauti është vëllau i kryeministrit të vendit, Ramush Haradinajt, ndërsa Lola është motra e gruas së kryeministrit, Anita Muçaj-Haradinajt.