Nuk e bën qeveria po e bën hoxhë Elvis Naçi, ja si duket ‘qyteti i ri’ në Thumanë! (FOTO)


U ak uzua për vjedhje te fondeve, por nuk reagoi. Siç duket priti të fliste pasi të tregonte me vepra mbi atë çfarë po bën në Thumanën e shkat ërruar nga tër meti tragjík i 26 Nëntorit 2019.

Hoxhë Elvis Naçi ka postuar në rrjetet sociale imazhe nga Thumana, ku tregohet qyteti i ri që po ngríhet mbi rrë nojat e asaj që kishte mbetur nga fatk eqësia e një viti më parë.

“O Zot sa e bukur po behet Thumana! Na ak uzuan se do t’i pervetsonim fondet dhe Thumana nuk do te ndertohej, pritem me durim dhe sapo leja u dha, fal jush bamires po ecim me ritme te shpejta. Per cdo ak uze te padrejte une kam vetem nje fjale; Zot fali!”, shkruan Naçi mbi fotot e publikuara.