Nuk e besoj që e njihni? Kjo është vajza bukuroshe e Violetë Kukaj! (FOTO)


Violetë Kukaj tashmë është duke e shijuar shumë mirë jetën private dhe karrierën, shkruan “InfoKosova”. Pas lajmeve të shumëta që pushtuan muaj më parë portalet, për ndarjen nga burri i saj, Violeta tashmë është stabilizuar dhe është mësuar me këtë gjendje që ndodhet tani. Ajo ka filluar që të frekuentoj edhe shtetet tjera për koncerte, së fundmi ndodhet në Gjermani mé póshté mund ta shíhní fótón nga vajza saj:

Por a e njihni familjen e bukur dhe vajzën bukuroshe të saj? Njomza Rerkoceri vajza bukuroshe e këngëtares Violete Kukaj.