Nuk e keni idenë sa shumë përngjan Cima me vllaun e tij nuk mund ti dalloni (FOTO)


Sot kafja e mëngjesit ishte shumë ma e mirë se zakonisht , sepse vëllau im Bislimi i’a doli me sukses t’a kaloj këtë sfidën me co vid-19. Një këshillë nga vëllau Bislimi , mos ta neglizhojmë këtë vi rus , dhe t’i përmbahemi masave mbrojtëse.

Ka shkruar ne profilin e tij ne facebook Rasim Thaçi – Cima pasi që vëllai i tijë kishte kaluar nje sfidë të rëndë.

Me poshte e keni foton e Cimes dhe vllaut të tij me maska problem ti dalloni.