“Nuk është Zvicra, as Austria”, Foto nga kompleksi Turistik në Trojet tona, Ja ku ndodhet…


Kjo pamje ponoramike vjen nga Vermoshi, një nga perlat e natyrës në Malësinë e Madhe.

Fotot u ndanë nga kryeministri Edi Rama këtë mëngjes në faqen e tij në facebook, i cili tregon se investimi është i banorëve të zonës, dy sipërmarrës të talentuar e dy emigrantë të kthyer nga jashtë.

Rama nuk ka shmangur dhe ironinë me kritikët për investimin turistik, duke nënvizuar se kjo është një pasqyrë kuptimplotë për dembelët, qaramanët e kukuvajkat e Shqipërisë së klubeve politike, mediatike e internetike.

Postimi i Ramës në facebook