Nuk ia doli dot të jetonte, e reja i jep fund j etës në moshën 28-vjeçare/ Ajo s’e donte më jetën

I ka dhënë fund jetës një 28-vjeçare për shkak të dep resi onit. Ajo njihet në rrjetet sociale si një influencuese e njohur e udhëtimeve nëpër botë me rulotin e saj.

Lee MacMillan dha shpirt të Premten në Kaliforni.

Familja e të resë thotë se blogerja prej kohësh po vu ante nga pr obl eme me dep resi onin, dhe pavarësisht nd ihmës nga profesionistë dhe miq të saj, ajo nuk ia doli që ta mpos ht te këtë pro ble m.