Nuk ju besohet ! Ja kush nga politikanët Kosovar gjenden në ‘Listën e Zezë’ të Amerikës !! Kjo ishte e papritur…

Kush nga politi kanet kosovare eshte pjese e te ashtu quajtures Lista e Zeze, me te cilen iu ndalohet hyrja ne SHBA.

Ne kete liste nga Ballkani, figurojne edhe zyrtare te larte te PDKse, e ish krere te UÇKse. Rexhep Selimi i cili gjen.det ne parabur.gim ne Hage ku po akuzohet per kr.ime Iu fte eshte pjese e kesaj l iste b llokuese te Amerikes.

Po ashtu kesaj nuk i ka shpe.tuar as deputeti i Aleances per Ardhmerine e Kosoves, Daut Haradinaj, zyrtari i larte i PDKse Sami Lushtaku, Lideri i Nismes Socialdemokrate Fatmir Limaj, e kreu i Drenasit, Ramiz Lladrovci.

Ne listen per Ball.kanin po ashtu figurojne edhe Azem Syla. L ista e Personave te B llokuar, e njohur gjithashtu si Lista SDN, eshte nje mase sank sionesh embargo e qeverise se Shte.teve te Bashkuara qe synon terristet e caktuar nga SHBA, zyr.taret dhe perfituesit e disa regjimeve autoritare dhe kr.iminelet nder kombetare.