Nuk ju ka shkuar në mendje, por ky veprim do t’ju ndryshojë jetën

bajtja pastër e rrobave mund të jetë sfid.ë, pasi dete.rgjentët nuk i bëjnë mirë pëlhurës, veshin ngjyrat dhe disa njolla duken të pamundura për t’u hequr.

Natyrisht në kohë kr.ize, është thelbësore të kujdesemi për ekonominë dhe natyrisht, mbajtja e rrobave tona në gjendje të përsosur bëhet përparësi. mos u shqetësoni! Drejtpërdrejt nga kuzhina juaj vjen uthulla e bardhë për t’ju ndihmuar. Po! Ju e lexoni saktë, është e lirë, e gjeni në çdo treg dhe ju jep përfitime.

Nëse përveç përzierjes së saj me detergjentin, vendosni pak uthull në pjesën e zbutësit të makinës larëse, do t’ju ndihmojë të hiqni mbetjet kimike të detergjentit që mund të mbeten në rroba, pasi uthulla vepron si një ac.id i fu.qi.shëm. Përveç kësaj, do ta lërë atë të butë dhe të freskët.