Nuk ndalet SHBA-ja / Nuk do ju besohet por ja se sa miIionë doIIarë vetëm sa i dërgoi Ukrainës për ndihmë..

-SHBA thotë se do të sigurojë 300 milionë dollarë shtesë ndihmë për mbrojtjen në Ukrainë.

Paketa më e fundit përfshin sisteme ra.keta sh të drejtuara me laz er, dronë taktikë, Humvee, syze për shikim natën, mit ralozë dhe furnizime mje kësore.

Kjo do të thotë që SHBA-ja tani ka dhuruar 1.6 mi liard dollarë për Kievin që nga fillimi i a gresionit rus më shumë se pesë javë më parë, përcjell Telegrafi.