Nuk shkoi në kohë ambulanca se mbeti në rrugë prej motit të keq, humb jetën foshnja 5 muajshe

Një foshnje pesë muajshe është gjetur e pa jet ë në një banesë, duke shk akt uar kështu një he tim të gjatë të po lici së për vde kjen e saj të pashpjegueshme. Fëmija u gjet në një shtëpi në Perthshire, Skoci, herët në mëngjes.

P oli cët mbërritën me nxitim te shtëpia, ku ishin të shoqëruar nga ndihmësmjekë dhe mjekë. Sipas The Courier, për shkak të morit të keq ambulanca ishte b ll okuar rrugës. Ambulanca nuk arriti në kohë dhe foshnja dha shpirt në shtëpi.

Më tej, pol icët pyetën fqinjët derë më derë lidhur me ngjarjen. Një fqinj tha: “Kishte një ambulancë dhe tre ose katër makina po lic ie të parkuara të gjitha në Lumsden Crescent.

Burimi: The Sun/ Marrë nga Revista Ora.