Nxirret nga bodrumi i banesës trupi i pajetë i Albert Krasniqit (VIDEO)..


Ekipet e Mjekësisë Ligjore kanë nxjerrë trupin e pajetë të ndjerit Albert Kraniqi, që u q ëllua për vdekje nga babai i tij.

Menjëherë pas v rasjes, ekipet e forezikës së Policisë së Kosovës dhe Mjekësia Ligjore kanë shkuar në vendin e ngjarjes dhe kanë bërë ekzaminimin e tërësishëm të asaj që ndodhi në bodrumin e banesës, ku mbeti i v rarë i ndjeri.

Kujtojmë që ishte IndeksOnline që raportoi për këtë v rasje, që më pastaj u kuptua se k rimi i rëndë ndodhi brenda familjes.

Burimet e IndeksOnline kanë bërë të ditur se deri tek momenti tragjik ka ardhur, kur Alberti ka filluar i pari që të s ulmojë babin e tij, përderisa ky i fundit i ka bërë presin që të dorëzohet në polici.