Nysret Pllana tregon një rast nga Iufta e Kosovës që ta rrënqeth mishin ! (VIDEO)


Ish moderatori i Radios Kosova e Lire, Nysret Pllana, i cili gjithashtu është profesor dhe ligjërues në fakultet, tregoi në detaje dhe me fakte k.rimet e kryera serbe në Kosovë!

Nga minuta 22:57 të emisionit profesor Pllana tregon këtë rrë fim pr ekës: