“O Albino banu burrë dhe trego se çka ke thanë për Specialen”

Kur Vetëvendosje vjen në pushtet ne do t’ju mbrojmë nga Gjykata Speciale.

” Kështu i drejto hej Albin Kurti dikur Hashim Thaçit. Kurse sot kur Gjykata Speciale po i fton një nga një ish-komandant ët e UÇK-së as deklaratë mbrojtëse nuk po lëshon.

Se lëre më të bëjë diçka siç kishte premtuar.Dhe nuk po flasim këtu vetëm për komandantët e partive tjera.

Ai nuk po i mbron as Rexhep Selimin e Gani Krasniqin që i ka në partinë e vet. Ishin fjalet e Frasher Krasniqit i cili para nje kohe ishte bashke partiaku i Albinit ndersa tani po flet per te ne kete menyre.