o Albino, Pse e keni mbajtur të fshehur se Haki Abazi ka punuar në Beograd?


Anëtari i PDK-së, Betim Gjoshi ka ngritur disa pyetje për kryetarin e LVV-së, Albin Kurti, pasi dje u raportua se ish-zëvendëskryeministri, Haki Abazi, ka pasur zyrë në kryeqytetin e Serbisë në Beograd, gjatë kohës sa punonte për “The Rockefeller Foundation”.

Një gjë të tillë e bëri të ditur Evi Kokalari një aktiviste e njohur republikane, e cila i ka kërkuar atij që të përgjigjet për këtë zyrë të tij dhe lidhjet e tij me Serbinë.Gjoshi përmes një postimi në Facebook, tha se Kurti mban afër vetës njerëz si Abazi, të ciletë i emëron edhe zëvendëskryeminstër në Qeveri.

Gjoshi ka bërë disa pyetje kryetarit të VV-së, Albin Kurti, ku e pyeti për Haki Abazin dhe zyrën e tij në Beograd.

Postimi i plotë i Betim Gjoshit: