o Haki Abazi “Sa vjet e keni pasur në Beograd zyrën tuaj personale, atë dua të di”? (Video)


Evi Kokalari një aktiviste e njohur republikane ka gozhduar në një emision live ish-zëvendëskryeministrin e Kosovës në qeverinë e Albin Kurtit, Haki Abazin. Ajo i ka kërkuar atij që të përgjigjet për zyrën e tij në Beograd dhe lidhjet e tij me Serbinë? “Juve personalisht keni pasur zyrën në Beograd kur punonit për The Rockefeller Foundation’?, e pyet ajo Abazin në SyriTV mé póshté ndíqní vídeón nga Evi Abazi.

“Sa vjet e keni pasur në Beograd zyrën tuaj personale, atë dua të di”? Dua të di se ku qëndron politikisht, je nga e majta apo nga e djathta’, shtoi ajo.