o Rexhep Selimi, Mos u fshihë prapa UCK-së, Ti dhe të tjerët në Hagë mbroni vetëm vetën!


Shefi i grupit parlamentar të Vetëvendosjes, Rexhep Selimi njoftoi se i është konfirmuar ak takuza nga Gjykata Speciale, duke shtuar se nesër do të udhëtojë për në Hagë. “Rexhep Selimi : Nesër do të udhëtoj për Hagë (Holandë) që të përballem me këtë sfidë që i është vënë Ushtrisë Çlirimtare të Kosoves.- E kjo ka nxítur reagimin e analistit politik, Nexhat Haziri mé póshté mund ta shíhní reagimin e Hazirit.

Kjo sfide nuk eshte per UCK-ne, por per juve personalisht, mos u fshihe prapa UCK-se per ta manípuluar opinionin. Ti dhe te tjeret ne Hage mbroni vetem veten. Tani perballuni me drejtesine, te cilen e patet mohuar e penguar per shume vite”, ka shkruar Haziri, përcjellë “Bota sot”.