o Shpend Ahmeti, Ti je Rrenc, E ke qit njerin prej pune, mos mu shit Mangup k`tu se…

Shend Ahmeti Egzon Azemi

Kryetari I Prishtinës Shpend Ahmeti ka pasur një moment acarími me këshilltarin komunal nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje Egzon Azemi. Ngj arja ka ndodhur në sallën e Kuvendit Komunal të Prishtinës kur po hídhej në votim buxheti.Gjatë përpl asjes verbale ndërmjet dy protagonístëve janë përdorur shprehjet si: “rrenc, man gup” etj – raporton Indeksonline. Ekipi jonë ka marrë dhe prononcimet e Shpend Ahmetit e Egzon Azemit pas ngjarjes. Ju ftojmë të ndiqni pamjet ekskluzive të Indeksonline.