O ZOT, çka nuk mban kjo tokë, Shqiptari nga Drenica thotë qe është Profet! (Video)


Shaip Elshani nga Drenica është një person që pretendon se po e bartë shpírtin Jezus Krishti. Sipas Elshanit, shpírti i profetit Jezus është futur në trupin e Elshanit dhe aktualisht po predikon një relígjion të ri, i pa parë më herët në planet. Elshani ka thënë se është teleportuar në një univers tjetër ku ka komunikuar e perëndinë përmes dy engjëjve mé póshté mund ta shíhní vídeón nga Elshani.

Relígjíoni i ri në të cilin po thërret Elshani quhet “Aron”. Ai ka folur edhe për parajsën dhe ferrín ku edhe i ka vizituar, e sipas tij njerëzit do të futën në njërën nga to pas vde kjes në këtë botë.