O Zot sa e rëndë/ Nëna e re mjaft e prekur: Bebja ime dha shpirt 10 orë pasi lindi, ç’e dua unë jetën

Një nënë e re ka treguar se bebja e saj dha shpirt 10 orë pas lindjes pasi kishte një së mundje të ligë.

Loran Denison, 27, ishte shtatzënë me fëmijën e saj të katërt, kur një test në 15 javë zbuloi se ai kishte si ndr omën e Edëards.

Kjo së mundje bën që bebet të japin shpirt pak orë pas lindjes.

Loran dhe partneri Scott Ëatson, 35 vjeç, morën vendimin e hidhur për të kryer një ab ort mjekësor pasi u tha që ai nuk kishte gjasa të lindte i gjallë, tha ajo.

Burimi: The Sun/ Përktheu dhe Përshtati: Revista Ora