o ZOT ! Si pati shpirt për të ia marrë jeten 27 vjeçarit, kishte dalë në treg për të shitur pemë

Sot në mëngjes, ka ndodhur një v rasje dhe dy persona tjerë janë p lagosur në tregun e Mitrovicës.

I v rari del të jetë një pemëshitës, i cili kishte dalur në treg për shitjen e pemëve, të cilat tani edhe fillojnë të mbjellen, shkruan Jepi zë.

P olicia e ka konfirmuar rastin:

Rreth orës 11:27, policia në Mitrovicë është njoftuar për një rast në Tregun e Gjelbër në Mitrovicë ku është përdorur a rma e z jarrit.

Njësitë policore i janë përgjigjur menjëherë rastit dhe kanë shkuar në vendin e ngjarjes.

P olicia ka kuptuar se një person mashkull kosovar, ka sh tënë në drejtim të tre personave të cilët janë të plagosur, të njejtit janë derguar për trajtim mjeksor në Spitalin Rajonal në Mitrovicë.

Gjithashtu edhe i d yshuari është i lënduar, i njëjti është a rrestuar nga njesite p olicore dhe është derguar për tretman mjekësor.

Raportohet se një nga të p lagosurit ka ndërruar jetë. Njësitet policore po vazhdojnë ta trajtojnë rastin, ka thënë Avni Zahiti për Jepi zë.