“O ZOT“ Vdesin tre Mërgimtarë Kosovarë në Zvicër, rrugës duke ardhur për Kosovë


Në autostradën federale 31, midis lokaliteteve Uhldingen-Mühlhofen dhe Meersburg, ka ndodhur sot një aksídent i rëndë trafiku mes një makine Audi dhe një kamioni. Aksídenti ka ndodhur në mëngjes, pak para orës 9, shkruajnë mediat gjermane.

Për pas ojë, kanë humbur jetën tre persona, anëtare të një familjeje, që gjendeshin në automobilin audi.

albinfo.ch merr vesh nga burimet e saj, familjarë të víktímave, se bëhet fjalë për një familje nga fshati Rahovicë e Ferizajt. Ata po ktheheshin në Zvicër nga pushimet që i kishin kaluar në Kosovë.

Aksídenti ka ndodhur në Gjermani, rreth 50 kilometra para hyrjes në territorin e Zvicrës. Sipas hetímeve të para polícore, makina ka rrëshqítur dhe është përp lasur ballë për ballë me kamionin që po afrohej.

Tre persona janë bllokuar në automjetin e aksídentit dhe është dashur të lirohen nga brígada e zja rrfíkësve e cila ka përdorur pajisjet hídraulíke të shpëtímit, transmeton albinfo.ch.