OVL-UÇK “T’fala“ Vuçiqit: Ka ende Djem të UÇK-së që i dalin Zot Kosovës!


OVL-UÇK ka reaguar me anë të një komunikate për media lidhur me kërc ënimet e Vuçiq për fillimin e Iuftës në Kosovë, raporton Gazeta Blic.Në reagimin e tyre thuhet se ka ende djem të UÇK-së që i dalin zot Kosovës dhe e presim me Iuftë Serbinë mé póshté ndíqní postimin nga OVL-UÇK.

Në komunikatën e tyre për media thuhet se udhëheqësit e vendit sot me shumë se kurrë duhet të jenë të bashkuar dhe të mbrojnë interesat e shtetit të Kosovës dhe jo të bëjnë deklarata koti.