Pamje që ta këputin shpirtin, prindërit duke përcjell fëmijet e tyre që po e lëshojnë vendin për një jetë më të mirë

Gjithmonë ndarjet në familje, qoftë edhe ato shumë të shkurta janë gjithmonë të dhim b shme dhe emocio nu ese, shkruan KultPlus. E tillë duket edhe në një fotografi të publikuar në Facebook nga Burhan Gashi, ku shihen dy prindër duke parë nga vrimat e aeroportit fëmijën e tyre teksa ai po largohet nga vendi.

“Prindër duke parë nga vrimat deri në momentin e fundit femijën e tyre duke u nise për jashtë shteti! Foto e shkrepur në aeroportin e Prishtinës.”, thuhet në postimin e Gashit. E kjo fotografi është edhe një përshkrim i saktë i dhi mbj es që shumë prindër përjet oj në teksa përcjellin fëmijët e tyre për në m ërg im.

Shiko foton më poshtë: