Pamje që të prekin shpirtin/ I mori jetën të vëllait në lule të rinisë, Nëna gjatë varrimit: Bir hajde te Nëna të kam ty të paktën!

Dhjetëra banorë të fshatit Allebegi në Maqellarë të Dibrës u vune në n djekje të Florian Tonuzit, 26-vjeçarit që i shka ktoi vde kjen vëllait të tij Benard Tonuzi. Ngjarja e rëndë k rim inale ndodhi ditë më parë, teksa vëllai i vogël i kërkonte Florianit të kthehej në shtëpi.

Por dje, në momentin kur të afërmit e familjes Tonuzi po i jepnin lamtumirën 23- vjeçarit, pak metra larg banesës kanë pikasur Florian Tonuzin. Mendohet se ai kërkonte të merrte pjesë në ceremoninë m ortore të vëllait.

Mirëpo sapo ka parë fqinjët dhe banorët e fshatit që iu vunë pas, ai është larguar me shpejtësi. Në një video të siguruar nga gazeta të momentit kur kërkohej i d yshuari, dëgjohen thirrjet d ëshpëruese të nënës së tij.

Babai i 26-vjeçarit që v r au vëllanë: Dorë zohu bir, të paktën të të kem ty! Ishin shumë mirë. Ai i madhi ishte pak me depr esion. Depr esioni e mori në qafë. Djali i vogël punonte me delet, i madhi në lokal”, shprehet i ati.