Pamje të dhimbshme nga varrimi i 3 familjarëve që vdiqën në Gjermani (VIDEO)


Iu është dhënë lamtumira e fundit tre anëtarëve të familjes Krasniqi të cilët në mënyrë tragjíke si pasojë e një aksídenti në Gjermani, humbën jetën disa ditë më parë mé póshté ndíqní pámjet.

Zaim, Bleon dhe Flori Krasniqi u përcollën në banesën e tyre të fundit, në varr ezat e fshatit Rahovicë të Ferizajt në një ceremoni mortore në të cilën morën pjesë familjarë, miq të shumtë, njofton Klan Kosova.