Pamje të tmerrshme nga aksídenti në Gjermani, ku vdíqen 3 Kosovarë (FOTO)


Një aksídent i tme rrshem ka ndodhur sot në qytetin Uhldingen-Mühlhofen të Gjermanisë, ku tre kosovarë, humben jetë deri sa po ktheheshin në Zvicër nga Kosova. Mes víktímave ishin edhe dy fëmijë, njëri 12 vjeç e tjetri 18 dhe një mashkull i moshës 35 vjeç. Mediat gjermane kanë dhënë detaje për aksídentin, duke treguar se vetura e tipit “Audi”, u përp las me kamion, duke i lënë të vde kur në vend dy anëtarët e familjes, ndërkohë víktíma e tretë vdiq rrugës për spital. Nga aksídenti, lëndíme të rënda kanë marrë gruaja e 35 vjeçarit dhe një fëmijë, vajzë e moshës 11 vjeçare./RepublikaOnline.net