Pamjet: “Kallen telat e rrymës në Fushë-Kosovë“


Një íncídent ka ndodhur mbrëmjen e sotme në qytetin e Fushë-Kosovës.

Telat e rrymës kanë marrë fla kë në rrugën e njohur si Dardania, transmeton Indeksonline.

Sipas qytetarëve, për më shumë se 20 minuta fla kët janë shpërndarë, derisa kanë ardhë edhe zja rrfíkësit dhe KEDS për të intervenuar.

IndeksOnline, sjellë edhe pamje nga vendi i ngjarjes: