‘Para dhe pas vaksínimit’, kështu duken Vedat Bajrami dhe Osman Azemi

Humoristi i njohur, Vedat Bajrami, ka publikuar një fotografi me mikun dhe kolegun e tij, Osman Azemi.

Ata kanë bërë shaka në Instagram, duke publíkuar fotografi se si duken “para dhe pas vaksínimit”.

‘Para dhe pas vaksínimit, na lujtet’, ka shkruar Bajrami në fotografi.