Pas fitores së madhe, Khabib me lot në sy tregon këtë ngjarje të dhímshme! (Video)


Khabib Nurmagomodov ka fituar kundër Justin Gaethje në UFC 254 në luf tën e zhvilluar në Abu Dhabi

Nurmagomedov në rundin e dytë e la pa ndjenja Justin Gathje për ta fituar këtë lu ftë.

Por, pas kësaj fitore Khabib Nurmagomedov ka bërë të ditur që nuk do të luf tojë më në UFC dhe ai largohet si mrbet i vërtetë nga ky sport.

Khabib ka regjistruar 29 fitore me këtë të sontmen dhe nuk ka pës uar asnjë humbje.

Arsyeja pse Khabib po e lë këtë sport është familja, ku së fundi ka humbur babain, i cili vdíq si pasojë e Koronavirust.

Ai ishte trajneri i tij dhe lu fta e sontme ka qenë e vetmja në të cilin babai i Khabib nuk ishte pranë tij.