Pas triumfit të madh në UFC, Khabib përfundon në spital


Është e konfirmuar nga drejtori i UFC-së se Khabib Nurmagomedov ka përfunduar në spítal, pasi ka thy er këmbën dhe gíshtat e këmbës. Rusi arriti që me mjeshtri ta mpo shtë kundërshtarin e tij Gaethje qysh në rundin e dytë, duke ia ndaluar atij frym arrjen.

Khabib, dje njoftoi edhe pensionimin e tij nga ky kompeticion, kjo si shk ak i vde kjes së babait të tij. E drejtori i UFC, White tha se ai ka thyer këmbën dhe është në spítal aktualisht.

“Ne jemi të gjithë me fat që e pamë atë duke luf tuar sonte sepse me sa duket ai ishte në spítal me një këmbë të thyer tre javë më parë”.

“Unë mendoj se ai ka th yer dy gíshtërinj dhe një kockë në këmbën e thyer, kjo është ajo që më tha stafi I tij mjekësor”.

“Ai kurrë nuk i tha askujt, thjesht po ecte si normal, ai është një nga qeníet më të vështíra njerëzore në planet”, përfundoi Dana White.