PDK: “Jemi në garë për vendin e parë, Krejt bashk të bëhen ne do ti fitojmë“


Zëdhënësi i PDK-së, Avni Bytyçi ka thënë se kjo parti është kthye në garë për vendin e parë. Kjo sipas tij është k onfirmuar nga hulumtimet dhe analizat që po bëhen nga palët e treta, shkruan Reporteri.

Sipas Bytyçit rikthimi i PDK-së ka ndodhur pas disa vendimeve që mori kryetari i kësaj partie, e që një preh tyre ishte edhe qëndrimi në opozitë. Postimi i plotë:

H ulumtimet dhe a nalizat nga palët e treta po tregojnë qartë se PDK është duke u rikthyer. Edhe PO! Ne jemi në garë për vendin e parë, shumë më shpejtë se që kishim pritur, por këtu edhe duhet të pranojmë se tri vendimet e kryetarit të partisë, z. Veseli e ka kthyer besimin në Partinë Demokratike të Kosovës.