Për cilin do të votoni të dielën për Kryeministër?


Ne zgje dhjet qe do mbahen cilin nga keta dy do e votoni?
Për cilin do të vo toni me 14 shkurt?
1.Enver Hoxhaj- VV
2. Albin Kurti – PDK
Cili mendoni se eshte me i mire dhe më i dre jtë për popullin e Enver Hoxhaj apo Albin Kurti.

Jepni mendimin tuaj në komente dhe tregoni se cili nga këta të dy do ta votoni në zgje dhjet e 14 shkurtit.