“Për Kosovën, për Shqiptarinë”/ E aksídentoi për v’dekje, ia fal gj akun në varrim (Video)

Mbrëmë ka ndërruar jetë 67-vjeçari nga Shakovica e Podujevës, si p asojë e p lagëve të marra nga g oditja me veturë, shkruan Indeksonline.

Víktíma V.A është v arrosur sot në v arrezat e Shakovicës. Gjatë varrímit, familja Azemi ia fali gj akun familjes Kastrati.

Indeksonline ka síguruar edhe p amjet, teksa dy familjet ia shtrinë dorën e pajtimit njëri-tjetrit.

“Ishalla nuk ndodh ma, le të jetë e fundit kjo për kombin, për Kosovën, për Shqiptarinë“, dëgjohet teksa flet vëllai e v iktimës.

Për pajtimin mes këtyre dy familjeve ka negocíuar kryeimami i Podujevës, Bekim Jashari.

Falja e gj akut ka filluar si tradítë në Kosovë, me íníciativën e humanístit Anton Qeta dhe një grupi të madh intelektualësh kosovarë të cilët kanë arritur që të pajtojnë me mijëra familje në Kosovë.

Ndryshe, a ksidenti ndodhi mbrëmë rreth orës 19:30, ku një automjet në lëvizje g oditi këmbësorin, tashmë v iktimën V.A.

V iktima është dërguar në Qendrën e Mjekësisë në Podujevë, ku mjeku kujdestar konstatoi v dekjen e tij./Indeksonline