“Për ne nuk ka rregulla ” Bukuroshja nuk pyet për masat , Vallëzon kaq bukur sikur mos të ket asnjë brengë


“Për ne nuk ka rregulla ” Bukuroshja nuk pyet për masat. Nëse e gjithë bota po perballen me masa per tu perballur me viirusin famëk eq, keto dasmor ne Turqi as nuk po e vr asin mendjen për një gjë të tillë mé póshté ndíqní vídeón nga vajza kurde.

Vajza protagonistja kryesore e ksaj videoje vallezon sikur te mos kishte asnje brenge ne jeten e saj.
Tuba me njerez halin rrugen bukuroshes per te vazhduar kercimin e saj mahnites dhe duke dale ne qender te vemendjes.