Për të dalë në Qytet ju duhet të dërgoni SMS, Befason Ky Vend Ballkanik me Vendimin e Fundit


Ministri grek i Shëndetësisë, Vassilis Kikilias këtë të hënë duke cituar se situata në qytetin e Selanikut është shumë e vështirë por njerezit duhet te jene te kujdesshem dhe te ruajn distancimin social.

Një numër i lartë personash janë infektuar dhe ndodhen në gjendje të rëndë nëpër Selanik ndaj pritet masa te forta per te marre ne ditet ne vazhdim te pakten muaji nentor do te jete shume i vesh tir.

Ministri grek i Shëndetësisë deklaroi se vetëm për këtë qytet do të merren disa masa strikte.

Nga sot në mbrëmje, njerëzit mund të dalin vetëm duke dërguar një SMS ndërsa shkollat do të vijojnë të qëndrojnë të hapura.

Nga ora 8 ose 9 e mbrëmjes do të ndalohet udhëtimi jashtë prefekturës.