Përlotet Limaj: S’ka pasur nevojë të vijnë kaq shumë policë në shtëpinë e Jakup Krasniqit (VIDEO)


Kryetari i Nismës, Fatmir Limaj, i përlotur ka folur në një konferencë për media pas arre stimit dhe nisjes së anëtarit të kësaj partie, Jakup Krasniqit për në paraburgimin e Dhomave të Specializuara në Hagë. Limaj ka thënë se s’ka pasur fare nevojë që Dhomat e Specializuara të veprojnë me for ca aq të mëdha policore mé póshté mund ta shíhní vídeón nga Limaj.

“Ne mendojmë që kanë qenë tërësisht të panevojshme skenat e tilla. Angazhimi shumë for cave policore ka qenë në disproporcion me nevojën.