Përmes një treni në Zvicër, diaspora bënë thirrje për ta votuar Ramush Haradinaj (FOTO)


Kandidati për president të Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj po gjenë përkrahje edhe në shtetet evropiane aty ku jetojnë e punojnë diaspora jonë.

Në disa fotografi që po qarkullojnë në rrjetet sociale, në një tren në Zvicër, është paraqitur në monitor slogani i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës për zgjedhjet e parakohëshme nacionale ‘Forca e Kosovës’, dhe thirrja Voto Ramushin President, ndërsa nga jashtë në pjesën e përparme të trenit shkruan ‘RAMUSHIN PRESIDENT’.