“Përse më le vetëm?!” – Fjalët prekëse të babait për vajzën e saj!


Në një postim në “Facebook”, Iljaz Petali shpreh përmes pak rreshtave dhímbjen që ndjen.

“ Ah moj zemra e babit ti, Ambra ime…Pse ike nga kjo jetë?! Pse e le babin vetëm?! Ma këpute zemrën o Ambra ime! Allahu të pranoftë në Xhenet, dhe u rritsh e lumtur ashtu siç ishe në këtë dynja. Ti ishe frymëzimi im! Do mbetesh gjithmonë në zemrën time, Ambra e babit”, – shkruan Iljaz Petali.

Dje, Petali bëri thirrje që shteti të vendosë drejtësi për v rasjen e së bijës.

E mítura ishte me gjyshen e saj kur iu mor jeta nga drejtuesi i mjetit, Alban Guri. Ky i fundit është vendosur në p ranga, ndërsa u mësua se ndodhej nën efektin e a lkoolít në momentin që ka p ërplasur vogëlushen 10-vjeçare.