Përshëndetja e çuditshme e Borellit me Kurtin në takimin e sotëm (PAMJE)


Pandemia ka pamundësuar shtrëngimin e duarve në takimet zyrtare. E një gjë e tillë u pa në takimin që ndodhi sot mes Përfaqësuesit të Lartë të BE-së, Josep Borell me kryeministrin Albin Kurti. Nikoqiri i takimit duke t entuar ta përshëndeste Kurtin me b ërryl u ngatë rrua dhe e përshëndeti me g rusht në mënyrë të përsëritur teksa Kurti u h utua dhe u mundua t’ia kthejë në të njëjtën mënyrë /Pamje mePosht

Kryediplomati Borell dhe shefi kosovar u takuan sot në Bruksel në vazhdën e vizitës dy ditore të Kurtit në kryeqytetin evropian.