Persona të panjohur ia djégin kulmin e shtëpisë mërgimtarit nga Kosova që jeton në Norvegji


Kulmi i një shtëpie është dj egur të hënën në Vushtrri, pronari i së cilës jeton në Norvegji.

R astin e ka konfirmuar Policia e Kosovës përmes raportit 24 orësh.

Sipas anku eses e cila është motra e të dë mtuarit, kulmi është dj egur nga persona të panjohur.

Në vendin e ngj arjes kanë dalë njësítet relevante dhe lidhur me r astin është njoftuar edhe prok urori i shtetit.