Personi në foto sot është një analist shumë i njohur, E Njihni ju? (FOTO)


Sot është ndër analistët më të njohur në vend.

Është prezent thuajse çdo natë në një nga televizionet me analizat e tij për ngjarjet politike në vend, si dhe jep prononcime për mediat e shkruara.

Fjala është për analistin Imer Mushkolaj.

Në një foto të publikuar së fundmi ku ai shihet me disa persona vërehet se Mushkolaj ka ndryshuar krejtësisht.

Në foton më poshtë Mushkolaj është i ulur pranë vajzës me çifteli, si i dyti nga ana e majtë